fbpx

Lappis Vesipuistot

VESIPUISTOJEN MYYNTI JA SUUNNITTELU

Omien vesipuistojen lisäksi tarjoamme vesipuistoja "avaimet käteen" periaatteella.

Kauttamme voit hankkia alueen kartoituksen, puistojen suunnittelun sekä puistojen valmistamisen toiveiden ja suunnitelmien mukaan

Suomen Vesipuistot Oy koostuu puistosuunnittelun sekä maahantuonnin pitkän linjan osaajista Arctic Playground Solutions Oy:stä sekä Lappiksesta (HSO-Import Oy). Yhdistämällä nämä voimat voimme tarjota vesipuistoja suunnitelusta, valmistamisen kautta maahantuontiin. Puistojen lisäksi voimme tarjota myös kaikki tarvittavat oheisvarusteet ankkureista naruineen liivien kautta märkäpukuihin.

Kartoitus

Ennenkuin projektissa siirrytään suunnitteluun ja toteutukseen on hyvä kartoittaa vesistöä. Ranta, syvyydet ja ulkoiset tekijät (tuuli, aallot jne) vaikuttavat merkittävästi minkälainen puisto on kohteeseen järkevä toteuttaa. Olemme alusta asti toiminut yhteistyössä TUKES:n kanssa jotta voimme tarjota ja toteuttaa puistoja turvallisuus edellä. Halutessanne voimme toteuttaa kohteessa LOWDES kartoituksen ja tarjota konsultointia paikan mahdollisuuksista sekä riskitekijöistä.

Suunnittelu

Me suunnittelemme aina puistot kohteen mahdollisuuksien ja vaatimuksien mukaan. Tähän vaikuttaa merkittävästi kohteen syvyys, alueen koko, toivottu kohderyhmä ja heidän ikä. Lisäksi voimme tehdä puistot täysin halutuilla väreillä ja logoilla. Tämä on erityisen hyvä esimerkiksi kun puisto rakennetaan yhteistyökumppaneiden/sponsoreiden avustuksella. 

Apua luvitukseen

Ennen vesipuistotoiminnan aloittamista tulee varmistaa, että sen luvitus on kunnossa. Olemme käynyt läpi lukuisia luvitusprosesseja ympäri Suomen ja kokenut niiden haasteet ja hankaluudet. Tämän kokemuksen myötä voimme olla merkittävästi avuksi luvitusprosessissa.

Koulutus

Vesipuiston turvallinen toiminta vaatii osaavaa henkilökuntaa ja selkeätä prosessia. Tarjoamme koulutusta vesipuistotoiminnan jokaiseen osa-alueeseen aina asennuksesta, päivittäisen toiminnan kautta turvallisuuteen. Olemme luonut kattavan turvallisuussuunnitelman sekä koulutuksen uimavalvojille. Turvallisuuskoulutuksen olemme rakentanut yhdessä Suomen Uinti- ja hengenpelastysyhdistyksen (SUH) puheenjohtaja Jukka Rantalan kanssa. 

Asennus

Varsinkin ensimmäisenä vuotena suosittelemme vahvasti vesipuiston asentamisen ulkoistamista. Tällä tavoin varmistamme asianmukaiset ankkuroinnit ja sijoittelut. Asennuksen yhteydessä saa henkilökuntanne hyvät opit puistojen rakenteisiin ja kiinnityksiin. Tämä on erittäin arvokasta tietoa erityisesti ongelmien sattuessa kun puiston osia joudutaan nopeasti vaihtamaan tai korjaamaan. Voimme tarjota myös samalla kattavan asennus ja purkukoulutuksen joka mahdollistaa jatkossa itsenäisen toiminnan.

Oheistarvikkeet

Vesipuistojen kellutusliivit ja märkäpuvut lapsilla

Vaikka vesipuisto on isoin ja näkyvin osa, on se vain osa kokonaisuutta. Vesipuiston sujuva pyöriminen tarvitsee lukuisia oheistarvikkeita ankkuroinnin, asentamisen sekä päivittäisen toiminnan kannalta. Näitä ovat mm. asennuslautat, ankkurit ja ankkurinarut, liivit ja märkäpuvut. Koska me olemme vuosia myös operoinut puistoja sekä vesiurheilukeskuksia on meillä vankka kokemus parhaiten toimivista varusteista. Tämän lisäksi toimimme kaikkien näiden varusteiden maahantuojana ja jopa valmistajana. Täten voimme toimittaa parhaat varusteet ilman ylimääräisiä välikäsiä.