fbpx

Lappis Vesipuistot

TIETOA VESIPUISTOISTA

Lappis Vesipuistot on uusi ja hauska tapa nauttia vesistöistä.

 Puistoissamme yhdistyy vesillä olon riemu ja ninjaratamainen toiminnallisuus. Parasta vesipuistoissamme onkin se, että hauskanpidon lisäksi puistot tarjoavat todella monipuolista liikuntaa!

Hauskanpito, turvallisuus ja yhdessä tekeminen!

On hyvä tietää, että vesipuistoja suunnitellessamme on turvallisuus ollut kaikessa ykkösasia. Jokainen puistossa menijä on varustettu kelluntaliiveillä ja puistoja valvoo asiaan koulutetut valvojat! Tykkäämme myös suunnitella puistot siten, että se korostaa yhdessä tekemisen iloja! Olipa se sitten liukkaampi kohta tai hankalampi este, kaverin kanssa siitäkin selvitään ja seuraava haaste odottaa!

Otamme puistoon n. 50hlö kerrallaan, jos aurinkoinen päivä niin varaudu jonottamaan. Voit myös soittaa puistokohtaiseen puhelinnumeroon puiston ruuhka tilanteesta!

Vesipuistossa ikärajana itsenäiseen hauskanpitoon on 10v.

Alle 10v ja uimataidottomat lapset puistoon vanhempien seurassa.

Vesipuiston alaikäraja on 6-vuotta.

Kosketus vesistöön ilon kautta!

Suomi on tuhansien järvien maa ja lähes puolet maamme rajasta on meren rantaa. Silti koemme, että nykyajan ihmiset ovat kadottaneet kosketustaan veteen. Vesipuistojen myötä haluamme tarjota upean ja hauskan tavan palauttaa tämä yhteys! Parhaiten olemme työssämme onnistunut mikäli hauskanpito vesipuistossa avaa nuorten silmät myös muille vesilajeille!

Hyvillä varusteilla nautit säällä kuin säällä!

Vesipuistoissamme olemme panostaneet todella paljon huippu varusteisiin! CE hyväksytyt kellutusliivit huolehtivat turvallisuudesta ja Suomen johtavan märkäpuvalmistaja ION:n puvut pitävät huolen, että kylmä ei yllätä olipa keli mikä tahansa. Tämä onkin yksi todella positiivisista yllätyksistä minkä tulet kokemaan, että kuinka hyvin märkäpuvuillamme oikeasti tarkenee!