fbpx

Lappis Vesipuistot

LAPPIS VESIPUISTOT
VAASA

Tervetuloa Vaasan Vesipuistoon – Hietasaari Beach Club: Perheystävällinen Vesiseikkailu!

Etsitkö perheellesi täydellistä kesäpäivän viettopaikkaa? Vaasan vesipuisto Hietasaaren upealla hiekkarannalla on juuri sitä! Tämä vesiseikkailujen keidas on osa Hietasaari Beach Clubia, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kaikenikäisille.

Sijainti: Vaasan vesipuisto sijaitsee aivan Vaasan keskustan lähettyvillä, upealla Hietasaaren hiekkarannalla. Sinne pääsee helposti autolla, pyörällä tai kävellen. Hietasaaresta löytyy parkkipaikkoja autoille. Osoitteemme on Hietasaari 1, 65100 Vaasa.

Aktiviteetit: Vesipuiston lisäksi paikalla on mahdollista vuokrata kajakkeja, SUP-lautoja sekä läskipyöriä. Hietasaari Beach Clubin tarjonnasta löytyy myös kaupungin parhaat burgerit sekä muutenkin kattavat ravintolan tarjonnat.

Turvallisuus: Vesipuistossa noudatetaan Lappis Vesipuistojen perusteellista turvallisuusohjeistusta. Turvallisuus on meille tärkeää, joten vesipuistossa käytetään aina kelluntaliivejä ja toimintaa seuraavat koulutetut uimavalvojat.

Yhteystiedot:

Hietasaari on keidas Vaasan keskustan kupeessa ja ehdottomasti kaupungin ja lähialueen paras hiekkaranta. Hietasaari on ykköspaikka kesäpäivän viettoon. Tule ja koe Vaasan vesipuiston ilo! 

Lappis vesipuistot toivottavat kaikki vesipedot lämpimästi tervetulleiksi hauskanpitoon