fbpx

Lappis Vesipuistot

Yritys

Suomen Vesipuistot Oy:n taustalla ovat Lappis (HSO-Import Oy) sekä Arctic Playground Solutions Oy.

Lappis on Suomen johtava toimija vesillä järjestettävien aktiviteettien parissa. Omassa toiminnassamme pyöritämme Suomen suurimpia vesiurheilupisteitä SUP-lautailun, melonnan sekä vesipuistojen osalta Oulussa ja Raahessa. Tämän lisäksi varustamme valtaosaa suomalaisista kaapeli-wakeboard-radoista sekä SUP-lautailuvuokraamoista. Toiminnassamme ovat mukana Suomen kokeneimmat leija-, SUP- & melontaohjaajat. Lappis on perustettu vuonna 2006. 

Playground Solutions on johtavia toimijoita aktiviteettipuistojen suunnittelussa ja rakentamisessa. Tästä esimerkkinä mm. Torniossa sekä Espoossa olevat Duudsonit-aktiviteettipuistot, jonka suunnittelu ja valmistus on alusta loppuun Playground Solutionsin käsialaa. Vesistömatkailusta Playgroundilla on kokemusta mm. Red Bullille rakennetusta skeitattavasta saunalautasta ja Vuokatin Vesiuheilukeskuksen toiminnasta aina vuodesta 2014 asti. Viimeisimpänä Playground toteutti suunnittelun sekä toteutuksen Rovaniemelle juuri avattuun Midnightsun Wake -vesistömatkailukeskukseen. 

Vesipuistojen osalta Lappis ja Playground Solutions yhdistivät voimansa ja yhdessä Suomen Vesipuistot Oy:llä tarjoamme Suomen vahvimman osaamisen vesi- ja aktiviteettipuistojen valmistajana, suunnittelijana, turvallisuuskouluttajana sekä operoijana.